Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SAMBA: Jørgen Nilsen og Helene Olafsen gleder seg til finalen i Skal vi danse. Her danser de samba i lørdagens semifinale, og denne dansen belønnet dommerne med 36 poeng. (Foto: Thomas Reisæter/TV2)

– Dette blir veldig gøy

Jørgen Nilsen fra Mjølkeråen og hans kjendisdansepartner Helene Olafsen har tatt seg til den store finalen i årets Skal vi danse uten å havne i en eneste danseduell. – Nå begynner vi å bli klare til finalen. Frem til lørdag skal vi repetere, repetere og repetere til alt sitter som et skudd, sier Nilsen.  

Lørdag er det duket for finale i Skal vi danse på TV2. Proffdanser Jørgen Nilsen fra Mjølkeråen og hans kjendisdansepartner Helene Olafsen har tatt seg til siste sending uten å havne i en eneste danseduell. I finalen møter de Cengiz Al og Mai Mentzoni. 

Nilsen forteller at de skal danse tre danser på lørdag i tillegg til åpningsnummeret.

 – To av dansene har vi gjort tidligere. De vi skal ta opp igjen er showdansen vår og den vi danset i den aller første sendingen i årets konkurranse, forteller Mjølkeråen-mannen.

I tillegg skal de danse en moderne dans. 

– Dette er litt annerledes enn det jeg er vant til. Så dette blir nytt for både meg og Helene, sier han til Åsane Tidende. 

Repetisjon og repetisjon

Proffdanseren forteller at han hadde troen på at de skulle nå finalen allerede etter første sending. 

– Vi har fungert bra som lag sammen gjennom hele prosessen. Vi har hatt konstant utvikling, og alt peker riktig vei, sier han. 

Nå er det altså finale på førstkommende lørdag, og Nilsen sier at de begynner å bli klare til sending. 

– Vi gleder oss til finalen. Det kommer til å bli veldig gøy. Nå skal vi bare repetere, repetere og repetere, slik at alt sitter som et skudd uansett hva vi gjør på lørdag, avslutter Jørgen Nilsen.  

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no