Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STORSATSING: Mobile Bergen bruker 70 millioner kroner på å bygge byens største bilvarehus i Liaveien. Det blir på 7000 kvadratmeter. Antall ansatte økes fra 19 til 30, og omsetningen skal femdobles i 2020. – En gigantsatsing, sier daglig leder Frank Dame. (Foto: Thomas Gangstøe)

Vil femdoble omsetningen innen 2020

Øker fra 19 til 30 ansatte før nyttår og vil femdoble omsetningen innen 2020. – Vi satser stort, sier daglig leder for Mobile Åsane i Liaveien Frank Dame.

Selskapet utvider salgslokalene med 3200 kvadratmeter. De bygges egen bilheis fra første - til andre etasje. Denne kan kundene betrakte gjennom veggen når betongfasadene byttes ut med glass. Bygget blir også modernisert innvendig med standarder som er tilpasset det enkelte bilmerke. I tillegg bygges det dekkhotell med plass til 2000 gjester eller 8000 dekk.

Arbeidet i gang

Arbeidet er allerede i gang, og den daglige lederen håper det som blir et nytt signalbygg i Liaveien, vil stå ferdig innen 1. februar neste år.

–Det vil da være på 7000 kvadratmeter, i tillegg til at vi har en enorm tomt på 11 mål som vi kan benytte. Det vil være plass til mange biler.

Mobile vil i tillegg til Opel og Hyundai også bli forhandler for tre nye bilmerker (Fiat, Alfa Romeo og Jeep), og vil få egne avdelinger for samtlige etter ombyggingen.

Fra 19 til 30 ansatte

I forbindelse med satsingen øker selskapet tallet på ansatte fra 19 ved utgangen av 2016 til hele 30 ved utgangen av året.

– Vi gjør det bra, og forventer bortimot en dobling av salget i år og en femdobling innen  2020 sammenliknet med 2016, forteller han.

Les mer og se flere bilder i Åsane Tidendes papirutgave eller last ned avisen her.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no