Lokalavis for Åsane og omegn!

Lyden av Lars

Nok en grunn til å misunne Bergen, skriver Aftenposten i sin omtale av Lars Vaular fra Mjølkeråen. 24-åringen er spådd en lysende karriere som rapartist og gir i mai ut sitt andre album. Men hvem er egentlig denne mannen?  

I følge landets største aviser er Lars Vaular rapteknisk i øverste sjiktet av norske rappere. Selv hevder årets urørt-finalist at han bare er en jordnær og rolig gutt fra Mjølkeråen.

 

- Det er ikke et mål for meg å bli berømt for en hver pris. Jeg rapper fordi jeg har historier jeg har lyst å fortelle og jeg skriver musikk jeg selv liker. Selvfølgelig har jeg et mål om å leve av musikken, men ikke for en hver pris. Jeg må stå inne for det jeg produserer. Det er viktig for meg, forklarer Vaular til Åsane Tidende.

 

24-åringen er slettes ingen fersk musiker. Han har lang fartstid bak seg og startet som medlem av gruppen Freakshow. Dette resulterte i en 12-tommers vinyl. Han har også gjort seg bemerket som den ene halvdelen i Tiern og Lars og ga ut albumet «Kulturclash» i 2006. Vaular har dessuten spilt på south by westside festival samme med A-laget i Texas.

Men det er først som soloartist åsabuen virkelig har fått oppmerksomhet. I 2007 ga han ut «La Hat» - et album som ble nominert til beste bergenske album.

 

I mai slipper han «D´e glede» - en cd det er store forventninger til.

 

 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.