Lokalavis for Åsane og omegn!

Komiker skremte eliten 

Med bare tolv sekunder opp til Odd-Bjørn Hjelmeset på 9. plass og fjorten til Raphael Poirée, var det en stolt Claus Sellevoll som jublet etter 9.35 på Stoltzekleiven og 14. plass totalt.

Claus ble nummer 5 i sin årsklasse. Men kanskje mest stas av alt: Han pustet verdensmester på ski, Odd-Bjørn Hjelmset, i ryggen.

 

– Jeg har hørt at han kom rett fra høydeopphold. Hadde det ikke vært for det så hadde nok ikke avstanden vært 12 sekunder, smiler Claus Sellevoll.

 

– Dette er utrolig oppløftende, og det er godt å ha noe å falle tilbake på, ler 36-åringen.

 

– Du må jo få blod på tann av dette?

 

– Ja, nå håper jeg kolleger i bransjen kan sponse meg slik at jeg kan drive toppidrett på heltid, sier komiker, skuespiller og revyartist Sellevoll. Men han blir alvorlig etter hvert som han blir oppmerksom på konkurrentenes tider.

Først er det altså tiden til Odd-Bjørn Hjelmeset som Sellevoll blir gjort oppmerksom på.

 

– 9.23? Oj, sier Sellevoll når han forstår at han bare var tolv sekunder bak verdensmesteren. Han blir stille før han henvender seg til trener og motivator Eddie Ebbesvik, som er like stolt:

 

– Kan jeg havne blant de 15 beste tror du?

 

– Ja, kommer det fra Ebbesvik. Og slik gikk det.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.