Lokalavis for Åsane og omegn!

Rema-sjef jager parkeringstyver

Et fullt Park and Ride anlegg fører tidvis til store problemer også for Rema 1000 og Living. Nå truer Rema-kjøpmann Einar Kaarbø med bøter og borttauing av ulovlig parkerte biler.

Rema 1000 og Living disponerer om lag 100 parkeringsplasser. Dette tallet reduseres kraftig når bilister parkerer på deres område fordi Park and Ride-anlegget er fullt.

 

- Til tider er dette faktisk et omfattende problem, sier Einar Kaarbø til Åsane Tidende.

 

«Stjeler» plasser

 

Han har flere ganger stilt seg opp utenfor butikken tidlig om morgenen for å passe på at bilister ikke «stjeler» deres parkeringsplasser.

 

- Mellom 07.00 og 09.00 er det mange som parkerer utenfor her ulovlig.

 

- Hva sier du til dem?

 

- Jeg viser dem bort og forklarer at dette er parkering for våre kunder. De fleste har forståelse for det, men ikke alle, sier Kaarbø.

 

Kjøpmannen forklarer at han ofte får henvendelser fra irriterte kunder som ikke finner noen steder å sette fra seg bilen sin.

 

- Vi får rett og slett kjeft. Når våre kunder ikke får parkeringsplass, fordi andre har tatt dem og står der hele dagen, da har vi et problem. Vi driver butikk og er avhengig av at folk får parkering. Ellers mister vi deler av grunnlaget vårt, understreker han.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.