Lokalavis for Åsane og omegn!

Gullveteraner

Med åtte gull og en sølvmedalje imponerte Trygve Monstad (78) og Walther Olsen (84 neste søndag) stort under KM for veteraner på Knarvik tidligere denne måneden. – Men vi har ikke tenkt å gi oss, sier de spreke utøverne til Åsane Tidende.

Monstad tok gull i høyde, tresteg, kule, lengde og stafett sammen med sitt i sin årsklasse. Sølvmedaljen kom i diskos. Olsen tok gull i kule, diskos og på 100 meter. Med 32 års fartstid bak seg i veterangruppen er det blitt enormt mange medaljer i samlingen for Walther Olsen.

 

– Barnebarnet mitt og noen venner hadde lyst til å telle dem, men etter en stund kom de ned igjen å sa ”vi ga oss på 200”, forteller sprekingen.

 

I løpet av sine ti år i veterangruppen til Gular anslår Trygve Monstad at han har tatt rett over 100 medaljer. Han trives veldig godt i gjengen.

 

– Vi er gode kamerater og vi holder sammen. Vi reiser på turer sammen og på diverse mesterskap. Så lenge du liker å trene og du har en tjuagutt i deg så er det gøy å holde på. Vi får bare prise oss lykkelige over at vi har helsen, sier han.
 

 

Les hele saken i Åsane Tidendes papirutgave.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.