Lokalavis for Åsane og omegn!

20 innbrudd på 10 dager

De siste ti dagene har det vært 20 bilinnbrudd i politidistriktet. – Det har vært en voldsom økning i hele år og spesielt i høst, sier overbetjent Stig Slaatten. Nå ber han bilister om å låse inn verdisakene i bagasjerommet.

Så langt i år har det vært betydelig flere bilinnbrudd enn på samme tid i fjor. Overbetjent Stig Slaatten er bekymret.

 

- Det stjeles mer enn på lenge. Dvd-spillere, stereoanlegg, gps-systemer, vesker, cd-plater, mobiltelefoner og datamaskiner. Alle gjenstander som ofte kan være en stor fristelse for tyvene, sier overbetjenten til Åsane Tidende.

 

- I hovedsak er det verdisaker som ligger synlig og lett tilgjengelig i kjøretøyene som stjeles, forklarer han.

 

Tar sekunder

 

Overbetjenten poengterer at det ofte er når folk er på handletur at det stjeles fra bilene deres.

 

- Tyvene bruker sekunder på å knuse en rute, stikke hånden inn og åpne dørene for deretter å nappe til seg vesker, mobiltelefoner og liknende. Vi har eksempler der folk er på gudstjeneste og når de kommer ut er bilen tømt for verdigjenstander.

 

Les mer i Åsane Tidendes papirutgave.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.