Lokalavis for Åsane og omegn!

Bosset flyter i Liavannet 

Liavannet har utvilsomt flotte badeplasser og turstier. Dessverre sjeneres disse av stadig økende mengder med boss. Nå har også handlevognene inntatt idyllen mellom Nyborg og Li. 

Starter du bak handlesenteret på Nyborg, vil det første som trekker oppmerksomheten din være to ødelagte og til dels rustne handlevogner som stikker opp av Dalaelven. Videre mot den første badeplassen preges stien av papir, chipsposer og brusflasker. Bortenfor ligger en fullt brukbar parasoll med store svarte bossekker som nærmeste nabo. 

 

Ved gjerdet mot Liamyrane industriområde har det bygget seg opp små hauger med søppel.

Men det verste er kanskje renseanlegget, som ligger 50 meter fra «fugleområdet» mot Flaktveit. Her flyter bokstavelig talt kilovis med avfall fra oransje veikjegler og bøtter, til papir, plastposer og trestubber.

 

Handlevogner

 

Også handlevognene har sørgelig nok inntatt Liavannet. Retning Kyrkjekrinsen skole, ligger det en firehjuling på en halv meters dyp. Her svømmer ironisk nok en and over når Åsane Tidende tar bilder. 50 meter bortenfor finner vi enda flere rustne handlevogner, som sjenerer området.

 

Les mer og se flere bilder i Åsane Tidendes papirutgave fredag 16. juli.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.