Lokalavis for Åsane og omegn!

- Forventet et mer spillende Brann

– Jeg synes vi kan være stolte over det vi presterte mot Brann, sier Tertnes-keeper René Eriksen.

2500 tilskuere, strålende sommervær og Brann på andre banehalvdel. Rammen rundt første runde i NM var upåklagelig. I tillegg mønstret de rødkledde fra Idrettsveien et sterkt mannskap mot Tertnes på Åstveit søndag kveld.

Brann vant 3-0, og en cupbombe var aldri i nærheten av å gå av på Åstveit. Hjemmelagets keeper var strålende helt bakerst, og synes laget uansett skal være fornøyd etter den historiske kampen.

 

- Vi må jo bare være fornøyde. Vi viser lagmoralen og viljen i dag, slik vi har vist i de tre første seriekampene, sier Eriksen til Åsane Tidende.

 

Eriksen vartet opp med flere gode redninger, men måtte se Brann ta en tidlig ledelse.

- Det er veldig synd at vi får en tidlig scoring i mot. Da får Brann kampen inn i sitt spor, men vi skaper noen sjanser vi også, påpeker han og legger til:

- Jeg er litt skuffet over hvordan Brann spilte fotball. De slo veldig mye langt. Jeg hadde forventet et mer spillende lag, selv om Brann selvfølgelig er bedre enn oss, sier han.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.