Lokalavis for Åsane og omegn!

Huseklepp-hysteri i Myrdal

Barna flokket seg rundt Erik Huseklepp da han gjestet Åsane sin fotballskole på Myrdal. Alle ville ha en bit av den store fotballhelten. – Kan jeg få et hårstrå av deg? spurte en av de unge spillerne.

Sommerferie betyr fotballskole for mange barn og unge. I forrige uke tilbrakte rundt 100 fotballspillere dagene på Myrdal kunstgress i det kraftige regnværet. Under en av treningsøktene kom Erik Husklepp på besøk, og gjesten var populær blant barna. De hentet frem alt fra bøker og papirlapper til t-skjorter og drakter som de ønsket signert av Bari-spilleren.
– Kan jeg få et hårstrå av deg, spør en av deltakerne på fotballskolen.
– Nei, da får jeg jo vondt, svarer Huseklepp med et smil mens han fortsetter å skrive autografer.

 

– Gustavino er best
 

Det var ikke bare på Myrdal at det har blitt arrangert fotballskole i bydelen. På Flaktveit var 130 unger i full aktivitet.
– Fotball er kjempegøy, sier Frida (12).
Sofie (11) er enig, og forteller at det er artig å være på fotballskole om sommeren og spille sammen med de andre deltakerne.
– Vi har lært masse også. Teknikken når vi sentrer har blitt bedre, forteller 11-åringen.

Både hun og Frida er Brann-fans og de sto i en lang kø inne i Flaktveithallen for å få autografen til Roald Bruun-Hanssen, daglig leder i Brann.
– Det er kult at han ville komme hit, men det hadde vært enda kjekkere dersom en av spillerne hadde besøkt oss, sier jentene.
Frida synes at Diego Gustavino er den beste spilleren blant rødtrøyene.
– Ja, han er den beste, men Kim Ojo er også ganske god, sier Sofie.

 

Les hele saken og se flere bilder i papirutgaven av Åsane Tidende.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.