Lokalavis for Åsane og omegn!

Seahawks-treneren overrasket over Robinson-puddinger

- Jeg er overrasket over hvor mange puddinger som var med i Robinsonekspedisjonen, sier Jon Bakken (43). Den tidligere Rollands-beboeren og treneren for Åsane Seahawks er en av 16 deltakere på Robinsonekspedisjonen som har premiere på TV3 neste søndag.

43-åringen ble plukket ut blant 6500 søkere til den populære realityserien. I juni kom han hjem fra Filippinene etter at innspillingen av Robinsonekspedisjonen var avsluttet.

- Jeg hadde blitt med på et øyeblikk om jeg hadde fått muligheten igjen. Dette er noe av de mest fantastiske jeg noen gang har gjort, sier Bakken til Åsane Tidende.

Sammen med 15 andre deltakere har han tilbrakt lange, men spennende dager på en øde strand i Asia.

- Det har vært både oppturer og nedturer, innrømmer han.

 

- Store i kjeften

 

- Har det vært tøffere enn forventet?

- Klart det er tøft, men ikke mer enn forventet. Jeg regnet med det ville bli mange fysiske og psykiske utfordringer, harde konkurranser, lite mat og lange dager. Jeg var heldigvis godt forberedt, forklarer Bakken.

Men ikke alle var like godt forberedt, om vi skal tro den tidligere idrettsutøveren med erfaring fra amerikansk fotball.

- Jeg er overrasket over hvor mange puddinger som var med i ekspedisjonen. Robinson-oppholdet er ingen ferie. Flere var store i kjeften før det hele startet, men det tok ikke lange tiden før de klappet igjen. Robinsonekspedisjonen er en skikkelig utfordring. Det skal være tøft og er slettes ikke for alle.
 

Les hvorfor Bakken meldte seg på ekspedisjonen i Åsane Tidendes papirutgave.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.