Lokalavis for Åsane og omegn!

Klar for opprykk

Ingen visste hvem som skulle ta straffen. Da tok Henrik Nyland ansvar, ga Bergen Nord tre poeng og sikret opprykket på overtid.

Vertene slet lenge mot et Trio-lag som kjemper for å unngå nedrykk. Nylands tidlige scoring ble utlignet, men på overtid fikk Bergen Nord straffespark.

Unggutten var igjen iskald og bredsidet inn 2-1. Tre poeng var sikret, men ikke opprykket.

Det ble bekreftet en time seinere da Frøya hadde slått Sandviken, som med null poeng i den kampen ikke lenger har muligheten til å passere Bergen Nord.

 

- Fantastisk deilig at vi endelig er seriemester. Jeg hadde en liten anelse om at Sandviken skulle få slite med å vinne den kampen, men det var en stor lettelse å få opprykket bekreftet, utbrøt trener Tore Nielsen på telefon noen timer etter kampen.

 

Henrik Nyland ble den store helten for hvittrøyene og tok selv straffeansvaret da lagets vanlige eksekutør, Adrian Pizzaro, var tatt av banen.

 

- Jeg følte meg selvsikker og jeg så at keeperen la seg tidlig i det ene hjørnet. Utrolig deilig å se den gå inn, sier Nyland.

Salhus-laget sikret dermed tre poeng og opprykk en time seinere ettersom Sandviken tapte sin kamp.
 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.