Lokalavis for Åsane og omegn!

- Innbruddstyv tatt på fersken

Natt til søndag ble en 46 år gammel mann pågrepet etter et innbrudd i en bolig på Breistein. Vedkommende er kjent av politiet fra før. – Det er naturlig at mannen vil bli sjekket opp mot flere av innbruddene som har funnet sted i Åsane den siste tiden, sier førstebetjent Vidar Almberg.

Mannen slo natt til søndag til mot en bolig i Breisteinveien, mens beboerne var hjemme. En mann og en dame våknet av bråk i huset. Innbruddstyven hadde ødelagt en del inventar da han ble oppdaget av paret som bodde i huset. De fornærmede klarte å holde fast mannen, men han vridde seg unna og stakk fra stedet.

Politiet rykket imidlertid raskt ut til det som var det fjerde innbruddet på Breistein i løpet av kort tid.

- Gjerningsmannen hadde gjemt seg i noen busker. Han ble pågrepet en halv time etter selve innbruddet og ble innsatt i arresten, opplyser Vidar Almberg til Åsane Tidende.

 

- Kjenning

 

Mannen skal være kjent av politiet fra før. Han skal også være tatt for boliginnbrudd tidligere.

- Vi vet godt hvem han er, sier politiførstebetjenten.

Politiet kan foreløpig ikke slå fast om 46-åringen står bak noen av de andre innbruddene som har vært i Åsane den siste tiden, men forsikrer at mannen vil bli sjekket om mot flere av dem.
 

 

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.