Lokalavis for Åsane og omegn!

- Plukk opp etter dere!

Mengder med hundemøkk preger den vesle badeplassen på Rothålsneset i Salhus. Nå har driftsleder på Norsk trikotasjemuseum Knut Johannesen og beboer Nina Kvalheim fått nok.

Rothålsneset er et flott friluftsområde med eget saltvannsbasseng, en gressplen hvor folk ligger og soler seg om sommeren, stupebrett og et nydelig svaberg. Det er Norsk trikotasjemuseum som forvalter området. Men i stadig større grad hoper det seg opp hundeavføring. Dette til tross for at museet har hengt opp skilt hvor de ber folk plukke opp etter kjæledyrene sine. Det er også satt opp et bosspann.

 

Ved den vesle gressplenen like ved bassengkanten, ligger det nå 13 visittkort fra små og store hunder. Like overfor, på en grønn flekk bak stupebrettet, er situasjonen minst like ille. Her har 12-15 hundeeiere «glemt» å plukke opp etter seg.

 

- Måtte hoppe i sjøen

 

De ansatte ved Norsk trikotasjemuseum, som holder området i stand, begynner å få nok.

- Vi vasser nærmest i hundeavføring. En av våre kolleger skulle klippe gresset her. For å si det slik, det var ikke noe pent syn da han var ferdig. Han måtte til slutt bare hoppe i sjøen å få av seg all dritten. Vi kan ikke fortsette å holde på slik, sier Knut Johannesen til Åsane Tidende.
 

Les hele artikkelen i Åsane Tidendes papirutgave!

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.