Lokalavis for Åsane og omegn!

Slutt for Foto Knudsen etter 37 år

Etter 37 år på Åsane storsenter, legges Foto Knudsen ned. Filialen ble i går stengt, som følge av konkursen til eierselskapet Fyllingsdalen foto AS. Til sammen 232 personer i konsernets 19 butikker mister jobben.

«Det er med stor beklagelse at styret i Fyllingsdalen Foto AS, tidligere Foto Knudsen AS, besluttet å begjære selskapet konkurs 11.2.2013». Dette stod å lese på selskapets hjemmeside i går formiddag.

 

19 butikker, åtte av dem i Bergen, legges ned med umiddelbar virkning. Dermed mister hele 232 mennesker jobben sin.

Hovedårsaken til at selskapet begjærer oppbud, er katastrofale resultater i 2012. Foreløpige regnskapstall viser et underskudd på hele 11 millioner kroner.

 

En institusjon

 

I Åsane kommer flere tusen kunder til å savne fotobutikken sin. Den har i halvannen generasjon holdt til i gågaten på Åsane storsenter, og har overlevd flere andre fotobutikker på kjøpesenteret.

Foto Knudsen etablerte sin første filial i Bergen i 1958, mens butikken på Åsane storsenter åpnet i november 1976. Nåværende daglig leder for Foto Knudsen i Åsane, Lars-Henrik Losnedal har vært med siden dag en og fikk i forbindelse med kjøpesenterets 30-års jubileum en utmerkelse for lang og tro tjeneste.
 

Les hele saken i Åsane Tidendes papirutgave!

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.