Lokalavis for Åsane og omegn!

Åsane kan miste fototilbudet

- Dersom Steen & Strøm ikke vil fornye leiekontrakten når denne går ut om to år, er det ingen som vil skyte inn frisk kapital i fotobutikken, sier Lars Henrik Losnedal.

Åsane Tidende har sett dokumentasjon hvor det kommer fram at eierne Steen & Strøm ikke ønsker å forlenge kontrakten med fotobutikken, når denne løper ut om to år.

 

Klar til å overta

 

Foto Knudsen ble tidligere i år slått konkurs, men senere overtatt av kjeden Elite Foto, som vil drive butikkene videre i samarbeid med franchisetakere.

I Åsane stod to franchisetakere klare til å overta. I følge Losnedal ville de stille med nødvendig kapital.

- Det så veldig lyst ut, inntil franchisetakerne fikk melding om at kontrakten på Åsane storsenter ikke blir fornyet om to år. Da la de planene på is. Det skjønner jeg godt. Hvem vil vel overta og skyte inn penger i en virksomhet, som må avvikles om to år, sier Losnedal til Åsane Tidende.

 

Levedyktig

 

Han mener fotobutikken, som holder til i hjertet av kjøpesenteret, er levedyktig.

- Økonomisk mener jeg det er et stort potensial. Franchisetakerne har planer om en rekke nye tilbud, deriblant rammeverksted. Jeg mener de som ønsket å drive denne butikken videre, hadde alle mulige forutsetninger for suksess, men når de ikke får fornyet kontrakten sin, ser det mørkt ut. Dette er en av de lengstlevende butikkene ikke bare i Åsane storsenter, men i Åsane bydel. Det ville være en gedigen skuffelse om en bydel med 40.000 mennesker skulle miste fototilbudet sitt. Men det ser slik ut nå.
 

Nye lokaler

 

Senterleder Mette Rekk Alsager bekrefter at Steen & Strøm ikke fornyer eksisterende kontrakt når denne går ut om to år, men lover at butikken vil bli tilbudt alternative lokaler på kjøpesenteret.
 

- Vi ønsker å ha fotobutikken på senteret, sier hun.

 

Les mer i Åsane Tidendes papirutgave!

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.