Lokalavis for Åsane og omegn!

Jakter direkte opprykk

Alexander Dang scoret hattrick og sitt. 28 mål da Hovding slo Ny-Krohnborg 6-2 på lørdag. Nå jakter Hovding direkte opprykk etter at Smørås tabbet seg ut.

– Nå har vi sjansen til direkte opprykk, selv om vi har forberedt oss på kvalifisering lenge nå, sier kaptein- og hattrick-helt Alexander Dang til Åsane Tidende. Svake Ny-Krohnborg ble sendt hjem med 2-6 i bagasjen, etter at også Joachim Samdal, Stian Sørensen og Alonso Nunez tegnet seg på scoringslisten.

For kampen om den eneste direkte opprykksplassen til 3. divisjon har lenge virket avgjort. Smørås lå fem poeng foran Leikvang-laget før lørdagens match.

Nå er forspranget redusert til to poeng, etter at serielederen røk 3-4 for Follese på eget kunstgress.


Slipper kvalik?

 

– Vi vil opp i 3. divisjon og har tro på å bli seriemestere nå. Det hadde vært deilig å slippe kvalik, oppsummerer Dang.

Men Hovding trenger både hjelp og litt flaks dersom drømmen om direkte opprykk skal bli en realitet. I siste seriekamp skal Smørås nemlig møte nedrykksklare Ny-Krohnborg som fikk stryk av nettopp Hovding.

– Om det blir kvalik, hvordan ser du på mulighetene da?

– Odda er et bra lag, som er sterke fysisk. Det blir nok to tette og jevne oppgjør, og jeg ser på disse kampene som 50/50–kamper. Det blir tøft, spår han.

 

Les alt om kampen og Alexander Dangs fremtidsplaner i Åsane Tidendes papirutgave.

Denne artikkelen er importert fra vår gamle avis og kan derfor ha mangler. Vi jobber med å oppdatere alle artiklene i arkivet vårt.