Lokalavis for Åsane og omegn!

- Vi skal være stolte

Tertnes tapte 24-20 for Byåsen i siste serierunde, og dermed glapp sølvet. Marie Liljegren klarer likevel å glede seg over bronsen. – Vi har virkelig prestert bra i år, og skal være stolte over å ha tatt medalje, sier hun.

På søndag var det duket for sølvfinale mellom Tertnes og Byåsen i Nidarøhallen. Kampen endte 24-20, og dermed endte seriesølvet i Trondheim for tiende år på rad.
– Vi kjempet hardt, men klarte ikke å komme oss helt opp i toppform. Det var tårevått i garderoben etter kampen, og alle var selvfølgelig skuffet. Vi følte helt klart at vi hadde tapt sølvet etter kampslutt, sier strekspiller Marie Liljegren.

 

– Medalje er bra

 

Strekspilleren sier at det var en kombinasjon av både angreps- og forsvarsspillet til Tertnes som førte til at sølvet glapp på søndag.
– Vi klarte dessverre ikke å spille på vårt aller beste i Trondheim, og det er selvfølgelig surt at vi tapte sølvkampen, sier hun.
Likevel fremhever hun at det er en stor prestasjon av blåtrøyene å ta medalje i eliteserien.
– Det er en tøff liga, og jeg er fornøyd med prestasjonen vi har gjort i år. Bronse er veldig bra, og vi skal være stolte over at vi har klart å ta medalje i eliteserien, sier Liljegren.

Nå venter sluttspillet for de åtte beste lagene i årets eliteserie. Onsdag 2. april spiller Tertnes bortekamp mot Nordstrand, mens de har hjemmeoppgjør mot Glassverket onsdag 23. april.
Liljegren forteller at de skal kjempe hardt for å vinne kampene i sluttspillet.
– Det er klart vi er revansjesugne etter sølvtapet mot Byåsen, avslutter Marie Liljegren.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker