Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FÅR NYE FERDIGHETER: Karianne Nybakken (7) og Kristine Herdlevær (9) synes det har vært gøy å lære nye fotballferdigheter. – Ja, vi har lært nye finter og å score mål, sier Karianne. – I tillegg har vi fått bedre kondisjon av å løpe rundt på banen, legger Kristine til. 

  • HOVDING: På Leikvang var det også en rekke glade barn som deltok på fotballskole i sommervarmen denne uken. 

  • BERGEN NORD: Her er deltakerne på Bergen Nord sin fotballskole avdeling Marikollen. 

  • FLAKTVEIT: Denne gjengen deltok på Flaktveit sin fotballskole. 

  • – DET ALLER BESTE: Emil Thormodsen (11), Andrine Teigland (11) og Benjamin Hagenes (9) synes det var kjekt å ha noe gjøre på den første uken i sommerferien. – Fotball er det jeg liker aller best, sier Benjamin. 

  • HAR LÆRT MYE: Isak Ozkale-Solheim (9), Casper Kismul Mikkelsen (9), Martine Myhrer Hjelmeland (10) og Hanna Reikstad Bleie (9 ½) forteller at de har lært mye på Bergen Nord sin fotballskole denne uken. 

Syvhundre barn på fotballskoler i Åsane

Driblinger, skudd og pasninger kombinert med lek og moro har preget den siste uken for flere hundre barn i Åsane bydel.

Denne uken har en rekke av bydelens klubber arrangert fotballskoler for barna i nærområdet. På tirsdag skrev vi om Åsane sine tilbud på Myrdal. Denne gangen har vi besøkt Flaktveit, Hovding og Bergen Nord. Sistnevnte klubb er delt i to. De yngste har holdt til på Marikollen, mens de eldste har vært i Salhus. Casper Kismul Mikkelsen (9), Isak Ozkale-Solheim (9), Hanna Reikstad Bleie (9 ½) og Martine Myhrer Hjelmeland (10) tilbrakt den siste uken på Marikollen.

– Vi liker å spille fotball! Det er kjempegøy, sier Isak.

Hanna legger til at de lærer mye i løpet av uken på kunstgresset.

– Trenerne har vist oss både driblinger og vendinger. Det er kjekt å lære noe nytt. Da blir vi flinkere på fotballbanen, sier hun.  

Kondis på Flaktveit

På Flaktveit er det i overkant av 100 barn som har kost seg med å lære nye fotballferdigheter denne uken. 

Kristine Herdlevær (9) og Karianne Nybakken (7) er to av dem som har trent på Flaktveit stadion denne uken. Jentene synes ikke at fotballskolen kan sammenlignes med den vanlige skolen de nettopp har fått sommerferie fra.

– Nei, her får vi ikke lekser, gliser Kristine.

De to Flaktveit-jentene fremhever at det også er veldig gøy å lære nye fotballferdigheter.

– Ja, vi lærer finter og å score mål, sier Karianne.

– I tillegg får vi bedre kondisjon av å løpe rundt på banen, legger Kristine til. 

– Fotball er aller best

På Leikvang var det også full aktivitet fra mandag til torsdag denne uken. Hovding hadde 90 deltakere på sin fotballskole i år. Emil Thormodsen (11), Benjamin Hagenes (9) og Andrine Teigland (11) synes det var kjekt å ha noe gjøre på den første uken i sommerferien.

– Fotball er det jeg liker aller best, sier Benjamin.

Emil forteller at han får bedre spilleforståelse av å delta på fotballskolen, mens Benjamin har fått litt bedre skuddteknikk.

– Ja, vi lærer mye forskjellig denne uken, avslutter de tre Hovding-spillerne. 

 

Les hele artikkelen i papirutgaven av Åsane Tidende

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker