Lokalavis for Åsane og omegn!
  • – MÅ GI DEM TID: Tore Johannessen har ikke medaljeambisjoner for Tertnes i år. – Vi har mistet sentrale spillere, og må la jentene som skal tre inn i lederroller få litt tid på seg. Det er flere lag som stiller sterkere enn oss i kampen om medaljer i år, sier han. 

Ingen medaljeambisjoner i år

Tertnes har ingen store medaljeambisjoner i år, etter at de mistet flere profiler etter fjorårssesongen. – Vi har ikke diskutert endelig målsetting, men det er flere andre lag som stiller bedre enn oss i årets medaljekamp, sier Tore Johannessen.

I dag starter eliteserien i håndball. Tore Johannessen skrur ned ambisjonene til Tertnes sammenlignet med de to foregående sesongene.

– Vi har ikke diskutert den endelige målsettingen for sesongen, men vi må ta i betraktning at vi har mistet sentrale spillere. I år er det derfor flere lag som stiller sterkere enn oss i kampen om de øverste plasseringene, sier han.   

– Må gi dem tid

Johannessen sier at de to siste sesongene har troen på medalje vært sterk ved sesongstart, men det er litt annerledes i år.

– Nå skal vi bygge opp igjen laget uten Stine Lund Andreassen og Linn Gossé som begge to har vært veldig sentrale i spillet vårt. Vi skal derfor være forsiktige med å stille krav til resultater om medaljer denne sesongen. Jentene må få en sesong på seg til å finne sin måte å ta tak i kampene på og hvordan de skal lede laget på banen, sier treneren for blåtrøyene.

– Vanskelig å skille i år

Johannessen tror det blir jevnt i toppen av tabellen, men da selvfølgelig fra 2. plass og nedover.

– Larvik kommer til å ha sin posisjon, men bak dem er det vanskelig å bedømme hvem som er sterkest, sier han.

Ifølge Tertnes-treneren skuffet Storhamar litt i helgen, men han har likevel tro på at dette er et lag som vil kjempe om medalje.

– Ja, sammen med Vipers og Glassverket er de mine favoritter bak Larvik.

– Hva med Byåsen?

– De er klart svekket foran årets sesong. De stiller med et langt mer urutinert mannskap enn de foregående årene. Det kommer til å være i det øverste sjiktet av tabellen, men jeg tror de ender på en 5. eller 6. plass, avslutter Tore Johannessen.  

Nå er jentene i helblått klare for en ny sesong, og det er Storhamar som stiller på motsatt banehalvdel i Haukelandshallen på i kveld klokken 18.30. 

 

Les hele artikkelen i papirutgaven vår!

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker