Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BYRÅDSLEDERKANDIDAT: – Jeg mener at jeg har den bakgrunn og erfaring som skal til for å påta meg denne jobben, sier Dag Skansen. (Arkivfoto: Magne Fonn Hafskor)

Har stor tillit

Da fristen for å melde kandidater til Høyres liste gikk ut mandag, hadde lokalforeningene både i Arna og Åsane foreslått Dag Skansen på førsteplass.

Dag Skansen, leder av bystyrets finanskomité og Høyres gruppeleder i bystyret. er glad for støtten, men medgir at han har gått noen runder med seg selv før han gikk ut med sitt kandidatur som byrådsleder.
– Jeg har tenkt lenge og nøye gjennom om jeg skal stille som kandidat, sier han.

Fikk støtte

– Jeg har tenkt lenge og nøye gjennom om jeg skal stille som kandidat, sier han.
– For det første fordi det er en meget krevende jobb med mange ulike utfordringer. For det andre fordi jeg har ønsket en avklaring på om jeg har den nødvendige støtte for mitt kandidatur i partiet. Det har jeg nå fått, og kan derfor gå inn i denne prosessen med en god følelse.

Nye utfordringer

Dersom han blir valgt, ser han mange utfordringer å ta fatt på.

– Selv om vi har styrt byen i 11 år med solid økonomisk ansvarlighet, og utviklet mange gode tjenester for byen og innbyggerne, er det selvsagt fortsatt mye som står foran oss, sier han.

– Vi vil fortsatt styre byen med kvalitet, og jeg mener at jeg har den bakgrunn og erfaring som skal til for å påta meg denne jobben. 

Av

Magne Fonn Hafskor

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''tags' AND content LIKE '%Åsane høyre%') as term2, (field = 'tags' AND content' at line 1