Lokalavis for Åsane og omegn!
  • OVERFALT: Ved denne lekeplassen i Eidsvågskogen, ble mannen i 30-årene brutalt overfalt av to menn. Den fornærmede ble påført brudd i ribbeina, et stygt kutt i ansiktet og flere slagskader. Mannen ble kjørt med ambulanse til Haukeland, hvor han måtte tilbringe en hel natt. (Foto: Thomas Gangstøe)

Stygt overfall i Eidsvåg

En mann i 30-årene ble hardt skadd etter å blitt overfalt av to menn ved en lekeplass i Eidsvågskogen natt til lørdag. Nå ber politiet folk som var i området om å melde seg.

– Dette er en meget stygg voldsak, sier etterforskningsleder ved Bergen nord politistasjonsdistrikt, Nils Inge Romslo til Åsane Tidende.

Gikk av samme buss

Mannen i 30-årene tok nattbussen fra Bergen sentrum og gikk av på busstoppet Trollbekken i Eidsvågveien mellom klokken 03.30 og 03.45. Deretter gikk han inn Eidsvågskogen og opp mot Eidsvåg kulturhus. Ved en lekeplass langs veien, ble han tilsnakket av to menn, som hadde vært passasjerer på den samme bussen.

I følge Nils Inge Romslo skal duoen ha sparket til den fornærmede så han gikk overende og ramlet ned en grøft ved lekeplassen.

– De skal så ha trukket genseren over hodet på ham, slik at han ikke kunne forsvare seg. Deretter har de sparket og slått gjentatte ganger, sier politioverbetjenten.

Stygge skader

Den fornærmede kom seg hjem til leiligheten sin på egenhånd. Samboeren ringte etter ambulanse, og mannen ble fraktet til Haukeland universitetssykehus.

- Der ble det konstatert brudd i ribbeina. Mannen hadde også fått et stygt kutt i ansiktet samt flere spark- og slagskader på kroppen, sier Romslo.

Politiet kjenner foreløpig ikke identiteten til de to voldsmennene.

- Vi trenger publikums hjelp, og ønsker å komme i kontakt med folk som tok nattbussen rundt Eidsvågneset det aktuelle tidsrommet. Dessuten vil vi at folk som har sett eller hørt noe ved lekeplassen om å gi lyd fra seg, sier Nils Inge Romslo.

Dersom du har tips i saken, kan Bergen nord politistasjonsdistrikt nås på telefon 55255500. Etter kontortid, kan du ringe 02800.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker