Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR FOR MAKEOVER: Skal vi danse-kjendisene Per Heimly og Zahid Ali ble invitert for en makeover på frisørkjeden Nikitas 100. salong. Her poserer de villig med hele Bergens Trude Drevland. (Foto: Nina Johnsen).

– Nå må vi bare nyte innholdet

Dagens åpning av Horisont gikk av med et smellende sangnummer fra studentkoret Svæveru’ og tale fra ordfører Trude Drevland. – Det har vært litt debatt underveis, men nå er senteret åpnet og vi kan nyte innholdet.

Det har vært jobbet døgnet rundt de siste dagene foran dagens åpningsfest, og det var en fornøyd senterleder som kunne ta i mot de aller første kundene like før klokken 9.

– Nå er vi bare kjempeglad og kjempestolt. Alt har gått etter planen, forteller Jeanette Heggland, og innrømmer gjerne at hun ikke har sovet et eneste sekund natten før.

Sendt på oppdrag

Gerd Gåskjenn fra Fana hadde blitt sendt ut på det nye kjøpesenteret av sin mann og sønner, for å kjøpe høytalere og booster fra Teknikmagasinet. Et oppdrag hun så vidt gikk med på.

– Jeg liker ikke så godt kjøpesentre og åpningskaos, men det var fin musikk da, sier hun og nikker mot Svæveru'-guttene.

Tonen er en litt annen hos familien Rydland fra Knarvik. De hadde tatt turen først og fremst på grunn av Babyshop, og så svært frem til å begynne julehandelen.

Celebre gjester

Foruten byens egen ordfører, fikk Horisont også celebert besøk utenbys fra. Per Heimly og Zahid Ali, som begge har vært deltakere i årets Skal vi danse på TV2, var gjester på frisørsalongen Nikita Hair som feiret åpningen av sin 100. salong i Norge. Begge to var invitert til å få en makeover.

– Det er stor stas å få være de første kundene på den 100. Nikita-salongen. Nå vokser håret helt vilt, og jeg vil jo prøve å holde på Skal vi danse-looken, forteller Heimly, som lot de lange lokkene sine falle midtveis i sesongen.

– Per og jeg er i Bergen for å treffe Idar Vollvik, og så traff vi Heidi fra salongen her, som inviterte oss hit, sier Ali. Han innrømmer at han savner resten av dansegjengen.

– Vi er en del innom her. Både Idar og Anette Stokke bor her i Bergen, forteller han, og legger til at han skal sjekke ut resten av senteret etter hårklippen.

Imponert ordfører

Det var Drevland som fikk oppdraget med å klippe snoren, og hun likte det hun så.

– Foreløpig ser det veldig bra ut. Jeg er imponert over at de er i rute.

Byggherre Jan Helge Olsen, var en fornøyd - og muligens en smule trøtt - mann torsdag.

– Nå har jeg en veldig bra følelse. Vi har jobbet i hele natt, men vi kom i mål, avslutter han. 

Av

Martine H. Leknes

Relaterte saker