Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLE HEDRET: Bak fra venstre: Markus Lie, Tonje Løseth, Geir Iden. Foran: Stine Skogrand og Sarah Øvsthus. 

Heder og stipend til Åsane-utøvere

Tertnes håndball fikk både trenerstipend, lagstipend og to individuelle utviklingsstipend da Bergen kommune hedret byens idrettsutøvere torsdag.

I dag ble idrettsutøverne fra Bergen hedret med stipender fra Bergen kommune i en flott seremoni på Hotell Terminus. Åsane var godt representert, og det vanket spesielt heder og ære til Tertnes som mottok trenerstipend, lagstipend og to individuelle utviklingsstipend. 

Fra Åsane ble disse hedret: Markus Lie fra Bergenssvømmerne, Tertnes-spiller Tonje Løseth, Geir Iden (som tok imot stipend på vegne av triathlon-sønnen Gustav, for øvrig tilknyttet Åsane cykle klubb), Tertnes-spiller Stine Skogrand og vektløfter Sarah Øvsthus. Alle fikk 15.000 i utviklingsstipend. Nyborg-trener Ivar Bakken ble også hedret med 15.000 kroner som årets ildsjel.

Av

Relaterte saker