Lokalavis for Åsane og omegn!
  • IKKE FORNØYD: Det gikk ikke helt som forventet for blogger Øyvind Bakke, som fikk en fjerdeplass i kåringen over årets beste pappablogg. (Foto: privat).

Fjerdeplass for pappablogger

Fredagens kåring av årets beste mamma- og pappablogg gikk ikke helt som forventet for Øyvind Bakke, som endte på en fjerdeplass blant de fem nominerte pappabloggerne.

Vinnerne ble Marte Frimand-Anda som skriver bloggen Casa Kaos, og Ole Morten Knudsen bak Superpapsen. Sistnevnte ga juryen i Mammanett tårer i øyene med sin hjertevarme og morsomme blogg. Øyvind Bakke trodde på en tredjeplass med bloggen sin ektepar.com, og levde i et ørlite håp om andreplassen. Dermed var åsabuen misfornøyd da resultatet forelå.

– Fjerdeplassen jeg fikk var like overraskende som den er meningsløs. Men jeg er ikke skuffet. Bare ikke fornøyd.

Motiverende støtte

Bakke erkjenner å ikke kjenne så mye til Casa Kaos, men han har hørt at det var en verdig vinner. Vinneren av pappabloggen synes han var et overraskende valg av juryen. 35-åringen hadde regnet med at Pappahjerte skulle stikke av med seieren.

 Nå ser Bakke fremover, og gleder seg over tilbakemeldingene fra leserne.

– Det er alltid hyggelig å bli nominert til ting, men jeg kan ikke si det har vært særlig motiverende å være med i selve kåringen. Støtten og tilbakemeldingene jeg har fått derimot - det er motiverende, det!

Av

Martine H. Leknes

Relaterte saker