Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KONSULENT: Roald Bruun-Hanssen har både spilt for og vært trener i Åsane. Nå går han løs på jobben som konsulent. (Arkivfoto: Nina Johnsen)

Bruun-Hanssen skal jobbe for Åsane

Roald Bruun-Hanssen har sagt ja til å jobbe som konsulent for Åsane fotball. – Han skal legge grunnlaget for å få tilsatt en daglig leder, sier Helge Føllesdal, som er leder for Åsane fotball.

Fra og med mandag morgen skal Roald Bruun-Hanssen jobbe som konsulent for Åsane fotball. Dette bekrefter leder, Helge Føllesdal.

– Han kjenner klubben

– Han skal jobbe som konsulent frem til sommeren og hjelpe oss å legge grunnlaget for at vi får på plass en daglig leder. Vi har folk i organisasjonen som gjør daglig leder-oppgaver i dag, og Roald skal koordinere dette arbeidet.  

– Hvorfor kommer denne avtalen i stand nå?

– Roald var ledig på markedet, og han besitter en kunnskap som vi kan gjøre nytt av. Han kjenner dessuten organisasjonen godt; han har både spilt for og trent Åsane. Derfor var det naturlig å prate med ham. Heldigvis har han sagt ja til å gjøre en jobb.

To trener-perioder

Roald Bruun-Hanssen var trener i Åsane i to perioder, fra 1992-93 og 1995-96. Lokalt har han spilt både for Tertnes og Åsane, og han har også kamper for Varegg og Drøbak/Frogn. Høyeste nivå var 1. divisjon.

Bruun-Hanssen er utdannet Cand. mag. med fagkretsen idrett, offentlig administrasjon og bedriftsøkonomi. Han har vært regionsansvarlig for spillerutvikling i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane, og fra 2000-2006 var han daglig leder i Hordaland fotballkrets, før han ble toppfotballsjef i Norges Fotballforbund. 

I 2006 ble han ansatt som sportsdirektør i Sportsklubben Brann, og senere som daglig leder inntil han trakk seg etter fjorårets sesong.  

Av

Ove Landro

Relaterte saker