Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TROLIG OMKOMMET: En mann er funnet omkommet i nærheten av Kvanndal, og ifølge Voss lensmannsdistrikt tyder alt på dette er den savnede Morvik-mannen Eivind Olav Gil Ottesen. (Foto: politiet)

Mann funnet omkommet

En hundepatrulje oppdaget en omkommet mann på veien mellom Kvanndal og Lussand. – Alt tyder på at dette er den savnede Morvik-mannen Eivind Olav Gil Ottesen, sier lensmann Ivar Hellene.

Det ble utløst storstilt leteaksjon etter at Eivind Olav Gil Ottesen fra Morvik ble meldt savnet søndag kveld. Klokken 13.50 torsdag fant en hundepatrulje en død person langs stranden mellom Kvanndal og Lussand.

– Alt tyder på at det er den savnede som er funnet, og det ser ut som det har skjedd en fallulykke. Vi har ikke identifisert vedkommende ennå, men det er ingen andre som er meldt savnet i dette området, sier Ivar Hellene, lensmann i Voss lensmannsdistrikt.

Ble kjørt til Kvanndal

Det var på onsdag at politiet fikk nye opplysninger etter å ha søkt etter 61-åringen mellom Voss sentrum og Bavallen siden mandag. Da Ottesen ble meldt savnet var den første beskjeden at han forlot utestedet Yazz i Voss sentrum rundt klokken 02.00 natt til søndag. Onsdag forklarte en mann i 20-årene at han hadde kjørt en mannsperson, som etter all sannsynlighet er den savnede Morvik-mannen, fra Voss til Kvanndal. Ifølge Ivar Hellene, lensmann i Voss lensmannsdistrikt, var siste observasjon av Ottesen rundt klokken 03.30 i Kvanndal natt til søndag.

Torsdag søkte tre hundepatruljer fra Kvanndal og en fra Voss i dette området. I tillegg var det flere frivillige som deltok i letingen etter den savnede. Videre arbeidet hele kontoret på Voss med saken. De fikk også bistand fra analyseseksjonen i Bergen.

Hellene forteller at en omkomne mannen blir hentet med båt, da det ikke er mulig å komme til stedet fra veien.

– Videre vil han blir transportert til Bergen for obduksjon, sier lensmannen.

Søket etter Eivind Olav Gil Ottesen fra Morvik er nå avsluttet. 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker