Lokalavis for Åsane og omegn!
  • GA ALT: Lorentzen jobbet og slet, og fikk endelig scoringen sin. – Deilig!  Jeg stortrives i Åsane og tankene mine er hundre prosent her nå, sier leiesoldaten. 

– Deilig med det første målet

– Jeg stortrives i Åsane og det var deilig å få det første målet mitt, sier Håkon Lorentzen etter scoring og målgivende i 2-2-oppgjøret mot Bryne.

17-åringen skrev som kjent under på en utlånsavtale med Åsane til 15. juli og har så langt vært svært sentral i klubbens kanonstart på sesongen.

Mot Bryne fikk han endelig scoringen sin.

– Det har vært fint med målgivende, men det er mål jeg lever av. Veldig deilig å få en scoring nå, og det betyr mye for fortsettelsen, sier Lorentzen til Åsane Tidende.

– Jeg forventer selvfølgelig mål av meg selv, og nå håper jeg det løsner skikkelig, sier han.

Gode sammen

Håkon serverte selv Niklas Lerpold da de oransje gikk opp i 2-1. Det er en spissduo det kan lukte svidd av utover sesongen.

– Vi blir bedre og bedre sammen og finner hverandre godt. Vi er et ungt lag med et enormt potensial og alt er mulig. Jeg synes vi var virkelig gode før pause i dag og leverte noe av det beste vi hat gjort i år. Det føles litt bittert med uavgjort nå, forklarer han.

– Men kampen sett under ett var 2-2 et greit resultat og vi lever med det, legger han til.

– Ønsker du å returnere til Brann i sommer?

– Det vet jeg ikke ennå. At jeg får spilletid og tillit her er helt avgjørende for min utvikling. 1. divisjon er en perfekt arena og jeg stortrives i Åsane. Jeg har fått kjenne litt på nivået i Eliteserien, og 1. divisjon er et fint sted å spille og prøve å ta nye steg.

– Jeg tenker ikke Brann nå. I fremtiden er det kanskje det som er drømmen, å spille for Brann, men nå er alt fokuset på Åsane og jeg føler meg 100 prosent som Åsane-spiller. Her er jeg en del av gjengen og føler spillestilen passer meg godt, utdyper han.

– Jeg må være der jeg får spille, det er det viktigste for meg nå med tanke på å utvikle meg videre.

– Vi ble litt feige

Jahn-Ove Wiik mener Åsane ble for defensive og kyniske etter pause. Det kan ha kostet de oransje to poeng.

– Vi er litt skuffet nå, spesielt etter den andre omgangen. Vi skapte mye og spilte vårt eget spill, men ble kanskje litt for defensive og feige etter pause.

– Bryne er nok det beste laget vi har møtt til nå, men vi skal ta med oss det poenget vi fikk og jobbe videre, sier han. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Åsane – Bryne 2-2 (2-1)

1. divisjon, menn. Myrdal.

Mål:

1-0: Håkon Lorentzen (16.)

1-1: Oddbjørn Skartun (24.)

2-1: Niklas Lerpold (26.)

2-2: Aram Khalili (69.)

Åsane: Eirik Østgård, Martin Ueland, Jahn-Ove Wiik, Eirik Wollen Steen, Rune Gravdal, Senai Hagos (Damian Sanchez Olsen fra 78.) Stian Nygard, Vegard L. Moberg, Joachim Soltvedt (Marcus Stueland fra 72.) Håkon Lorentzen (Kristoffer Nesse Stephensen fra 67.) Niklas Lerpold.

 

Relaterte saker