Lokalavis for Åsane og omegn!

Drapssiktede fengslet i fire uker

Tirsdag fikk politiet medhold i fire uker varetektsfengsling med brev- og besøksforbud for de to siktede i drapssaken i Salhusvegen. De to første ukene må de tilbringe i fullstendig isolasjon.

To menn på 26 og 35 år er siktet for å ha drept en mann (41) i Salhusvegen natt til 23. mai i 2012. Saken ble først henlagt som et overdosedødsfall 28. november samme år, men ble tatt opp igjen til etterforskning to år senere etter et initiativ fra en polititjenestemann.

I helgen ble altså to personer pågrepet og siktet, og dette er et resultat av lengre tids etterforskning. Forsvarere for de siktete er advokat Stein Erik Ottesen og advokat Jørgen Riple. Bistandsadvokat for pårørende er Advokat Jostein Alvheim.

To uker i isolasjon

Mandag ble det holdt fengslingsmøter i Bergen tingrett, og tirsdag ble det klart at politiet fikk medhold i å fengsle de to siktede i fire uker. Begge har brev- og besøksforbud i hele perioden og de må tilbringe de to første ukene i fullstendig isolasjon.

Politiet ønsket tips i saken, og de har opprettet en egen tipstelefon. Den har nummer: 488 96 868.  

 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker