Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FUNNET: Arvid Torset (41) fra Hordvik har kommet til rette. (Foto: privat)

Har meldt seg for politiet

Savnede Arvid Torset (41) har meldt seg for politiet på telefon, og har fortalt hvor han befinner seg, skriver BT.

Arvid Torset (41) som er bosatt i Hordvik har vært savnet siden tirsdag 5. mai. Ingen hadde vært i kontakt med mannen på syv dager, da han selv ringte politiet tirsdag morgen en uke etter at han forsvant fra hjemmet sitt. 

Politiet undersøkte både bevegelser på bankkonto og bruk av mobiltelefon under letingen etter Hordvik-mannen. De hadde heller aldri noen indikasjoner på at 41-åringen hadde blitt utsatt for noe kriminelt. 

Nå er altså Torset kommet til rette, og han skal være i god behold.

 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker