Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ARBEIDSULYKKE: En mann skal ha falt ned fra en reol i lagerbygget til A2G på Storbotn. Fallet er på rundt fire meter, og arbeideren ble sendt med ambulanse til akuttmottaket. (Foto: Magne Fonn Hafskor)

Mann falt fire meter

En mann ble kjørt til akuttmottaket etter en arbeidsulykke hos A2G på Storbotn klokken 11.01. – Arbeideren skal ha falt cirka fire meter, sier Arve Samsonsen, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

I dag, onsdag, klokken 11.01 fikk politiet melding om en arbeidsulykke hos attføringsbedriften A2G på Storbotn.

– En arbeider var oppe på en hylle i lagerbygget og skulle løfte noe ned derfra. I forbindelse med denne operasjonen skal mannen ha falt utfor reolen og deretter truffet gulvet. Fallet var på rundt fire meter, sier Arve Samsonsen, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men det er meldt om at mannen har ryggsmerter.  Den skadde arbeideren ble hentet av ambulanse, og sendt til akuttmottaket for videre undersøkelser. 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker