Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BRANN-TRENER: – Nå blir det én trening av gangen, sier Robert Hauge (t.h.), helt fersk hovedtrener for Brann etter Rikard Norlings avgang. Her sammen med Mons Ivar Mjelde. (Foto: Tor Erik Schrøder)

     

     

– Nå må alle bidra

– Jeg er veldig glad i Brann, og vil gjerne hjelpe. Nå må alle bidra, sier den ferske Brann-treneren Robert Hauge fra Hordvik.

– At jeg blir spurt er en tillitserklæring fra klubben. At jeg svarer ja er en kjærlighetserklæring tilbake, sier Hordvik-karen Robert Hauge som i løpet av onsdag ble Branns hovedtrener.

Han har plutselig gått fra å være assistenttreneren til Rikard Norling til midlertidig hovedtrener for Brann. Den svenske treneren får ikke fortsette i klubben.

Kort perspektiv

– Nå blir det én trening av gangen, sier Robert og smiler.

Vi minner ham om at Brann skal møte Åsane søndag 7. juni, men så langt vil han ikke tenke.

– Nei, jeg ser ikke langt frem akkurat nå. Vi har trening fredag. Og så er det Follo på mandag.

Forholdet til Rikard

– Du har et godt forhold til Rikard Norling; var det vanskelig å si ja til jobben?

– Jeg har et veldig godt forhold til Rikard. Men vi har pratet mye sammen på forhånd, og han er en reflektert og oppegående mann som ser det store bildet, sier Hauge, som torsdag morgen ber om noe mer tid før han svarer mer.

– Dette er ennå veldig nytt, og jeg kan ikke si så mye mer. Men jeg er veldig glad i Brann, og vil gjerne hjelpe. Nå må alle bidra. 

Av

Ove Landro

Relaterte saker