Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILBAKE I RØDT: Håkon Lorentzen bytter til rød drakt. Låneavtalen med Åsane har gått ut, og det unge talentet blir Brann-spiller igjen. (Foto: Erik Madsen)

Tilbake til Brann

Spisstalentet Håkon Lorentzen går tilbake til Brann etter å ha vært på utlån til Åsane i vår. – Det er ingen dramatikk i dette, sier Trond Bjørndal, sportslig leder i Åsane fotball.

Håkon Lorentzen er altså Brann-spiller igjen etter at låneavtalen med Åsane fotball gikk ut 15. juli. Oransjetrøyene sikret seg en ny spiss i Geir André Herrem fra FK Fyllingsdalen i forrige uke.  

– For oss betyr dette at det går én spiss ut av troppen, mens det samtidig kommer en annen inn, sier Trond Bjørndal, sportslig leder i Åsane fotball.

Han legger til at det nå har fått en bakromsspiss inn i laget med signeringen av Herrem, mens Lorentzen er en mellomromsspiss.

– Vi har fått komplementære ferdigheter i angrepsrekken vår, og jeg føler at vi står igjen med et godt utgangspunkt for høstsesongen

– Ingen dramatikk

Den sportslige lederen understreker at det ikke er noen dramatikk i avgjørelsen om at Lorentzen går tilbake til Brann.

– Han er en fin type og en talentfull spiller. Vi skulle gjerne hatt ham med oss videre, men låneavtalen gikk ut 15. juli og det er etter en totalvurdering av alle tre parter at Håkon nå blir Brann-spiller igjen, sier Bjørndal til Åsane Tidende.

 

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker