Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SLUTT: Varehussjef Odd Rune Bjørge slutter etter 23 år hos Ikea for å bli direktør for Bergen storsenter. (Foto: Nina Johnsen)

Ikea-sjefen slutter etter ni år

Odd Rune Bjørge er ansatt som ny senterdirektør på Bergen storsenter.

 

– Det blir vemodig å forlate Ikea, men det blir kjempespennende å ta over Bergen storsenter, sier Bjørge til Åsane Tidende.

I forbindelse med at Bergens storsenters mangeårige senterdirektør, Ingunn B. Hansen, går av med pensjon 1. januar 2016, startet Olav Thon Gruppen før sommeren en rekrutteringsprosess for å finne senterets nye senterdirektør. Olav Thon gruppen er glade for å kunne annonsere at Odd Rune Bjørge er ansatt som ny senterdirektør på Bergen storsenter. Han vil starte i stillingen 1. desember 2015, skriver selskapet i en pressemelding.

– Bergen storsenter er for meg en institusjon i Bergen og jeg gleder meg til å starte i jobben. Jeg vil fortsette på det gode arbeidet Ingunn har gjort i mange år før meg og samtidig utvikle sentret videre, sier den nyansatte senterdirektøren Odd Rune Bjørge.

– Hvordan blir det å forlate Ikea?

– Jeg elsker Ikea, men har jobbet i selskapet i 23 år, 14 av disse som varehussjef og ni år i Åsane. Jeg tror det er sunt for både meg og Ikea at jeg prøver noe nytt, sier han til Åsane Tidende.

Bjørge har sin siste dag som varehussjef 31. oktober.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker