Lokalavis for Åsane og omegn!
  • OVERRASKENDE POLITIKERBESØK: Svein Kvinge og Katrine Leikvoll fikk anledning til å diskutere politikk direkte med kommunalminister Jan Tore Sanner og byråd for byutvikling, klima og miljø, Henning Warloe. (Foto: Bergen Høyre)

Kommunalministeren besøkte Åsane

Kommunalminister Jan Tore Sanner og byråd for byutvikling, klima og miljø, Henning Warloe, tok i går turen til Åsane for å overbevise velgere om å stemme på Høyre.

Med på aksjonen var også lokal kandidat, Kristina Furnes, som står på 38. plass på Høyres liste ved kommunevalget på mandag. Trioen besøkte flere hus i Åstveit-området, og fikk mange gode tilbakemeldinger fra engasjerte Åsabuer.

Rett ved Åstveit sykehjem møtte trioen på Katrine Leikvoll og Svein Kvinge. De synes det var positivt at politikerne tok turen hit for å gi dem informasjon om Høyres viktigste saker. De benyttet også sjansen til å snakke om det som var viktigst for dem, nemlig skolepolitikk.

– Det var overraskende at Sanner og Warloe plutselig stod på dørstokken, sier Svein Kvinge.
– Slike husbesøk har jeg bare lest om i avisen, og nå får vi være med på det i virkeligheten, legger Katrine Leikvoll til.

– Jeg synes det er positivt at politikerne tar seg tid til å snakke med vanlige folk om hva som opptar oss. Vi har ikke bestemt oss helt enda, så dette var nyttig.

Kristina Furnes er opptatt av at Åsabuene krysser inn de lokale kandidatene.
– Åsane Høyre har mange gode kandidater, og det er viktig for den fremtidige utviklingen til Åsane at vi har lokale folk i bystyret, sier hun.

Warloe er selv vokst opp i Åsane, og synes det var stas å få vise kommunalministeren hvor han vokste opp. Sanner og Warloe benyttet også sjansen til en befaring på Kahrs eiendoms prosjekt på Nedre Åstveit.

Av

Magne Fonn Hafskor

Relaterte saker