Lokalavis for Åsane og omegn!
  • – BØR GÅ: Preben Næss og Hovding slo Laksevåg, og kan avgjøre det hele selv når de møter Ask hjemme kommende helg. 

Et skritt nærmere trygg plass

– Nå bør vi klare oss, sier Preben Næss etter at Laksevåg ble knust 5-1 fredag kveld. Hovding ligger over streken for første gang denne sesongen.

 

Laget fra Haukås tok sommerpause med kun to poeng. 

Før siste serierunde, står Hovding med 18 poeng, og klatret over nedrykksstreken for første gang etter at de slo nedrykksrival Laksevåg 5-1 borte på fredag.

Resultatet lyger

– Endelig over streken. Det var en viktig seier, men resultatet lyger nok litt, fortsetter Hovding-kapteinen, som er inne i sin åttende sesong på Leikvang.

Han legger til:

– Det har vært en strålende høstsesong, og nå bør vi klare oss. Vi har fått inn en del nye spillere, men først og fremst hatt mer marginer med oss på høsten.

Dramatisk slutt

Nå venter Ask hjemme på Leikvang på søndag. Tre poeng der vil sikre ny kontrakt og sende Laksevåg ned i 6. divisjon. For lik poengsum som sistnevnte til tross, 16 plussmål bedre i målforskjell i Hovdings favør vil gjøre oppgaven så godt som umulig for Laksevåg som møter Erdal borte i sin siste kamp.

– Det så veldig mørkt ut før ferien, og jeg skal innrømme at jeg ikke trodde vi kom til å klare oss. Holder vi plassen nå, tror jeg vi kan se lyst på fortsettelsen. 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Laksevåg – Hovding 1-5 (1-2)

Mål:

1-0: Jonas Wara (2.)

1-1: Kristian Pettersson (5,.)

1-2: Preben Næss (37.)

1-3: Preben Urø (76.)

1-4: Petter Svang (79.)

1-5: Preben Urø (90.)

 

Relaterte saker