Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TRENGER SEKS POENG: Jan Eivind Brudvik mener Tertnes har gode muligheter til å slå Nest-Sotra og Austevoll i sine to siste kamper. Da kan klubben overleve i 3. divisjon. (Foto: Erik Madsen)

     

Tror Tertnes redder plassen

– Vi har god mulighet til å vinne våre to siste kamper. Det bør holde til ny kontrakt, sier Jan Eivind Brudvik etter at Tertnes slo Lyngbø.

Tertnes snek seg foran Vadmyra, men laget fra Loddefjord har en kamp til gode, og sender Åstveit-laget under streken igjen om de vinner kampen mot Nest-Sotra 2 som ble spilt mandag kveld samtidig som denne utgaven gikk i trykken.

Skjebnen er altså ikke i egne hender for Tertnes.

– Tror vi klarer oss

– Jeg tror vi klarer oss med seks poeng i de to siste kampene, fortsetter Brudvik.

Tertnes møter Nest-Sotra sine nestbeste kommende helg, før Austevoll kommer til Åstveit til siste serierunde.

– Vi får i alle fall håpe at Nest-Sotra ikke stiller veldig sterkt, slik Brann 2 gjorde da vi møtte dem for noen uker siden. Vi har uansett troen, og går for to seire på de to siste kampene. Vi har en god mulighet til å vinne begge, påpeker Brudvik.

Cupfinaler

– Det blir to cupfinaler, legger han til.

For nå handler alt om å ta poeng for Tertnes.

– Vi må bare ha fokus på å ta de poengene vi kan ta, og fortsette å ha troen så lenge det er mulig, sier han etter 2-1-triumfen søndag kveld.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Tertnes – Lyngbø 2-1

3. div. menn. avd. 7, Åstveit.

Tertnes: Joachim Skønberg, Steffen Vindal, Daniel Hatland, Gustav Mohus, Henrik Reigstad, Nick Odell Murphy, Eirik Hornnes, Thomas Johannesen, Ivar Mykkeltvedt, Jørgen Bjelland, Frank Lilledal.