Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILBAKE: – Jeg forventer meg først og fremst en gøy sesong, og gleder meg til å begynne på nytt igjen i Åsane, sier Joakim Hammersland. Fredag ettermiddag signerte han en to-årskontrakt med Åsane hvor han spilte fra 2009 til 2013. Her er han i Nest-Sotra-drakt i duell med Åsane-kaptein Jahn-Ove Wiik. (Foto: Erik Madsen)

     

     

Tilbake i oransje

Joakim Hammersland er tilbake i Åsane.

Joakim Hammersland er tilbake i Åsane etter to sesonger i Nest-Sotra. Hammersland ble hentet til Sotra da klubben var klar for 1. divisjon foran 2014-sesongen. 

– Joakim har skrevet under en 2-årskontrakt med oss, og vi er glade for at han er kommet hjem, sier sportslig leder i Åsane fotball, Trond Bjørndal.

Lysten

Hovedpersonen selv sto uten kontrakt etter årets sesong, og hadde tilbud både fra Nest-Sotra og Åsane. 

– Det har vært en dialog med klubbene siden rett etter serieslutt. Begge klubbene har gode opplegg foran neste sesong, men lysten til å spille for Åsane var stor, og derfor kommer jeg nå tilbake, sier Hammersland. 

Han kom til Åsane foran 2009-sesongen og var på Myrdal i fem år. Hammersland er venstrekant og i Åsane hadde han for vane å utfordre spissene når det gjaldt toppscorertittelen. 

– Åsane hadde flere gode spisser, men det ble noen mål og målgivende. Det håper jeg det kan bli i fortsettelsen også. 

Enda tøffere

– Hva forventer du?

– Jeg forventer meg først og fremst en gøy sesong, og gleder meg til å begynne på nytt igjen. Åsane vil nok bygge videre på det positive som de har opplevd denne sesongen med å sikre fornyet kontrakt. Jeg har erfart en tøff andresesong, og vet litt hvordan det er og hva som kreves. Det blir enda tøffere for Åsane nå. I første divisjon er man flinke til å gjøre et godt forarbeid og mange legger opp spillet etter motstanderen; nå vet alle hvordan Åsane spiller, og hele laget må forbedre seg hvis vi skal steget videre, påpeker Joakim Hammersland. 

 

 

 

 

Av

Ove Landro

Relaterte saker