Lokalavis for Åsane og omegn!
  •  HJEM TIL AALBORG: Viktor Ahlmann får ikke kontrakt med Åsane. Dansken trente med klubben en drøy uke, og startet treningskampen mot Vard-Haugesund søndag ettermiddag.

Blir ikke Åsane-spiller

– Usikker på om han er typen vi trenger, sier Kjetil Knutsen.

Danske Viktor Ahlmann har vært på prøvespill i Åsane en drøy uke nå, og avsluttet sitt opphold i klubben med startplass i treningskampen mot Vard-Haugesund i kveld.

Et meget svakt Åsane tapte 0-2, og Ahlmann gjorde ikke nok til å overbevise Knutsen om at Aalborg-spilleren blir med videre i Åsanes planer.

– Usikre

– Dette var en vanskelig kamp for han, og han fikk dårlige betingelser på topp. En god spiller, men alt blir for usikkert med tanke på å hente han, og vi er usikre på om han er den typen vi trenger, sier han om den 21- årige spissen.

Knutsen utdyper:

– En avtale måtte vært riktig for begge parter, og Viktor trenger tid i norsk fotball. Vi kunne ikke ta en avgjørelse på å signere han nå, og velger å se etter andre alternativer. 

Ser i Norge og Sverige

Ahlmann sier selv at han er langt bak i rekkene i moderklubben sin Aalborg, hvor han totalt står med syv kamper i den danske Superligaen.

– Det ble ikke så bra i dag som jeg håpet, og det er vanskelig å komme rett inn i kamp med helt nye lagkamerater. 

– Jeg vet at konkurransen i Aalborg er for hard akkurat nå, og jeg ønsker å se etter gode klubber i Norge og Sverige. Det viktigste for meg er å få spilletid og utvikle meg videre.

– Hva gjør Norge interessant?

– Norsk fotball er i god utvikling, og mange danske spillere har gjort det bra her, og brukte det som et springbrett videre. Derfor ønsket jeg å prøve meg i Åsane. Det er i tillegg en bra klubb som satser på unge spillere, og spiller en god, teknisk fotball. 

 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker