Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILBYR ASIATISKE MATRETTER: – Vi flyttet hit fordi vi ønsket å gi folket i Åsane et tilbud, slik at de ikke trenger å dra inn til byen for å spise noe tilsvarende, sier Hang Tran, daglig leder for Red Sun i Åsane.


     

Tilbyr fristende retter fra Asias nasjoner

På Red Sun i Åsane får man mulighet til å smake både vietnamesisk, thailandsk, kinesisk og japansk mat. Restauranten har hentet inspirasjon fra flere forskjellige asiatiske nasjoner.

Navnet på restauranten, Red Sun, i Liamyrane 6 er inspirert av solen i de asiatiske områdene.
– Der pleier solen å være rød, forteller Tran, og legger til at de ønsket et navn som symboliserte Asia.
Hun forteller litt om hvordan det hele startet.
– Det startet med at vi åpnet en mindre restaurant i Bergen sentrum i 2001, Cyclo spisebar, forklarer Tran, og legger til at den nå er overtatt av hennes svoger og søster.
– Vi så tidlig at det var interesse for mat fra det asiatiske kjøkken, at dette var noe folk ville ha!
Tran forteller videre at det var vrient å finne sushikokker på den tiden, ettersom sushi ikke var like populært da som nå.
– Det endte med at jeg sendte min mann til USA, slik at han kunne lære det! Nå er han kjøkkensjef på restauranten, smiler hun, og legger til at både hun og ektemannen er glad i å reise.
– Vi liker å reise rundt, spesielt i Asia, for å få inspirasjon til matrettene våre!Mange muligheter

– Vi flyttet hit fordi vi ønsket å gi folket i Åsane et tilbud, slik at de ikke trenger å dra inn til byen for å spise noe tilsvarende, forteller Tran, og legger til at de ofte fikk besøk fra åsabuer på restauranten i byen.
– Her hos oss tilbyr vi en mulighet til å sette seg ned og nye maten, i tillegg til at vi har alkoholservering, forteller Tran, og legger til at de også har take away.
– Vi kommer også til å innføre kjøp over nett, slik at kundene kan bestille maten sin hjemme. I tillegg vil vi prøve å se på muligheten for utkjøring, nevner hun.

 

Les mer om Red Sun i denne ukens utgave av Åsane Tidende.

Av

Kristine Rande

kristine@aasanetidende.no

Relaterte saker