Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STORSPILTE: Joakim Hammersland og Åsane imponerte i serieåpningen.

Hammersland storspilte i Åsane-comeback

Han har kun 60 minutter spilletid bak seg etter at han kom tilbake til Åsane. I serieåpningen storspilte Joakim Hammersland i sitt Åsane-comeback.

– Vi var litt usikre etter en forsesong hvor ting har lugget litt. Alle var litt bekymret, men i dag viste vi at det ikke har betydd noe. Sinnsykt gøy å få en slik start på sesongen, sier Hammersland, som var nest sist på Åsanes andre scoring, og var banens gigant da nyopprykkede Kongsvinger fikk stryk i seriepremiæren på Myrdal.

Joachim Soltvedt ga vertene føringen, før Hammersland stusset et hjørnespark via en Kongsvinger-forsvarer og i mål. Senai Hagos fullførte festen og bredsidet inn 3-0 like før slutt.

– Jeg hadde ikke forventet å starte, og jeg har kun 60 minutters kamptrening så langt i år. Det var gøy å bidra, og fantastisk å ta tre poeng i seriestarten, fortsetter Hammersland.

Kjetil Knutsen var aldri tvil om at Arna-gutten skulle starte åpningskampen.

– Han har en energi og guts som er vanvittig viktig for oss. Han kjenner klubben godt fra før, og det er en grunn til at han var førstemann vi signerte denne sesongen.

Det var en jevn batalje på Myrdal, men gjestene fra Kongsvinger skapte lite, Åsane var effektive, svært solide defensivt, og styrte etter hvert inn en fortjent 3-0-seier. Nå venter KFUM Oslo på Østlandet til helgen.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker