Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORTVILER: Vegard Leikvoll Moberg og Åsane var fryktelig nære mot Ranheim, men det ble en stang ut-kamp, og årets først tap er et faktum.

Stang ut mot Ranheim

– Vi hadde sjanser nok til å få med oss poeng. Vanvittig surt, sier Vegard Moberg etter 0-1-tapet for Ranheim.

Ranheim reiste hjem til Trondheim med alle poengene etter Fonn Witrys drømmetreff før 25 minutter var passert på Myrdal. Åsanes første serietap er dermed et faktum.

– Vi slet før pause, og møtte et solid lag som presset oss høyt. Det var litt stang ut i dag, og marginer i mot, men det må vi tåle. Nå får vi svelge dette tapet og reise oss igjen, fortsetter Åsane-kapteinen.

Han legger til:

– Vi hadde sjanser nok til å få med oss poeng. Vanvittig surt, og spesielt den sjansen min var svær. Den så jeg i mål, men i dag var det en slik dag der ballen ikke ville inn.

Osingen lurte seg inn på bakerste stolpe etter et hjørnespark, men stanget ballen på utsiden av nettet fra to meter.

– Det var en kjempesjanse, men vi skal ikke dvele for mye med dette tapet. Nå skal vi nullstille, og vite at vi fortsatt har gjort en veldig god sesongstart.

– Frustrerende

Geir Andre Herrem burde også  vært på scoringslisten, men skjøt med løskrutt.

– De hadde en god keeper, og det var veldig frustrerende. Vi hadde noen digre sjanser, men møtte et sterkt lag med mye rutine på dette nivået.

– Vi manglet det lille ekstra i dag. Det var mye dueller, men jeg synes vi trykket bra til spesielt etter pause. Vi var veldig nære, oppsummerer han.

Det var en jevnspilt match på Myrdal. Trønderne styrte mest før hvilen, og temmet et Åsane-lag som fikk lite til å stemme de første 45 minuttene. Etter pause tok de oransje over, dominerte, og skapte nok til utligne, men Ranheim holdt unna og reiste hjem med tre poeng i bagasjen. Stian Nygard fikk i tillegg rødt kort på overtid når han dro ned en Ranheim-spiller som bakerste mann.

– Vi hadde fortjent uavgjort, og gjorde mye rett. Vi spilte litt for mye på deres premisser i første omgang, men reiste oss. Synd vi ikke fikk med oss noe, sier Nesse Stephensen, som fikk sin første start siden siste seriekamp mot Hønefoss i fjor.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Kampfakta:

Åsane – Ranheim 0-1 (0-1)

Mål:

0-1: Fonn Witry 23,

Åsane: Eirik Østgård, Martin Ueland, Fredrik Pallesen Knudsen, Eirik Wollen Steen, Roni Peiponen (Mads Songve 79,) Senai Hagos, Vegard Leikvoll Moberg, Stian Nygard, Joakim Hammersland (Joachim Soltvedt 63,) Geir Andre Herrem, Kristoffer Nesse Stephensen (Niklas Lerpold 63,)