Lokalavis for Åsane og omegn!
  • – HELT OKEY: Åsane spile uavgjort mot Strømmen i går. 

Gjerrige Åsane tok poeng

Åsane holdt nullen i sin fjerde av fem kamper denne sesongen. – Ikke strålende, men helt okey, sier Kjetil Knutsen etter 0-0 mot Strømmen.

Det ble en jevnspilt og relativt sjansefattig kamp på Strømmen stadion.

– Vi hadde en dårlig opplevelse der i fjor, og har slitt med Strømmen. Da er det greit å reise hjem med ett poeng fra en bortekamp, fortsetter Åsane-treneren.

– Laget virker mer forberedte på å håndtere slike type kamper, og det gledet at vi reiste oss og tok poeng etter tapet sist (0-1 mot Ranheim, journ.anm.). I tillegg holdt vi nullen i vår fjerde av fem kamper. Det er betryggende.

Knutsen ga både Niklas Lerpold, Joachim Soltvedt og Simen Lassen startplass til fordel for suspenderte Stian Nygard, Nesse Stephensen og Joakim Hammersland.

– Alle de som kom inn bidro. Vi lever greit med uavgjort. Ikke strålende, men helt okey.

Han roser sin egen keeper etter ny smultring.

– Eirik hadde noen avgjørende redninger i dag. Vi brøt noen barrierer, og er klar for ny uke, sier han, før Åsane reiser til Os for å møte Lysekloster i cupen på onsdag.

Holdt nullen igjen

Eirik Østgård har kun sluppet inn ett mål denne sesongen, og var først og fremst svært tilfreds med forsvarsfireren til de oransje.

Ingen lag har nemlig sluppet inn færre mål enn Åsane så langt denne sesongen.

– Vi er strålende fornøyde med å holde nullen, og det er helt avgjørende å hente poeng fra tøffe bortekamper. Vi begynner å få lagt et sterkt fundament defensivt nå, påpeker sisteskansen med en fortid i Løv-Ham og Bergen Nord.

– Defensivt er vi i storform. Pallesen Knudsen har levert fra dag en, og det samme har de andre i backlinjen gjort. Hele laget jobbet godt samlet, og det var fint å få en bedre opplevelse enn i fjor da vi tapte 1-0.

Geir Andre Herrem misbrukte Åsanes største sjanse helt på tampen etter en god heading, men Omenås i Strømmen-buret reddet mesterlig. Dermed ligger de oransje på en fin 4. plass etter like mange spilte kamper.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Kampfakta:

Strømmen – Åsane 0-0 (0-0)

Strømmen stadion

Åsane: Eirik Østgård, Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Fredrik Pallesen Knudsen, Roni Peiponen, Vegard L. Moberg, Senai Hagos (Joakim Hammersland 78,) Simen Lassen, Joachim Soltvedt, Niklas Lerpold (Kristoffer Nesse Stephensen 56,) Geir Andre Herrem