Lokalavis for Åsane og omegn!
  • UTE AV IDOL: Ingeborg Fosse røk ut av Idol på fredag. Hun kom på syvendeplass i konkurransen. – Jeg skal fortsette med musikken, og satser på å få en platekontrakt, sier 16-åringen. (Foto: Bjørn Vad/TV2)

Satser videre på musikken

Fredag røk Ingeborg Fosse (16) ut av Idol etter å ha sunget 2AM av Astrid S. – På fredag var jeg veldig skuffet og lei meg, men nå går det bra. Jeg skal fortsette med musikken, og satser på å få en platekontrakt, sier Tertnes-jenten.

Ingeborg Fosse (16) fra Tertnes endte på syvendeplass i årets Idol. Hun røk ut etter å ha sunget 2AM av tidligere Idol-deltaker Astrid S. Dommerne var ikke enige med seerne etter at dommen var klar fredag kveld.

– Dette tror jeg kanskje er den mest urettferdige og triste exiten i Idol så lenge jeg kan huske, sa Gunnar Greve til TV2.

Ina Wroldsen kom også med skryt til 16-åringen.

– Ikke bare er du flink, men du har bevist at du har en stjernepersonlighet. Jeg er ikke bekymret for deg, men jeg synes det er synd at folk ikke skjønner hvor flink du er, sa hun.

Vinni la til:

– Idol trenger deg mer enn du trenger oss!

Hyggelige tilbakemeldinger

Fosse er takknemlig for alle de positive og hyggelige tilbakemeldingene hun har fått etter at de ble klart at hun måtte reise hjem.

– Det gjorde at exiten ble  mykere for min del. Det ble ikke like tungt å ryke, da jeg fikk alle de fine tilbakemeldingene, sier hun.

Fosse legger til at hun ble veldig skuffet og lei seg på fredag.

– Det gikk likevel kort tid før jeg var tilbake i mitt vanlige humør, sier hun med et smil. 

16-åringen synes det var ekstra trist å måtte dra ifra alle de andre deltakerne hun har bodd sammen med den siste måneden.

– Det var ikke bare konkurranseinstinktet som preget det å være med på Idol. Jeg har fått mye kjærlighet for de andre i produksjonen, og jeg kommer til å holde kontakten med dem, sier den dyktige Tertnes-jenten.

Satser på platekontrakt

Ingeborg er klar på at hun kommer til å fortsette med musikken.

– Gjennom Idol har jeg fått mange nye kontakter i musikkmiljøet som har troen på meg, og jeg satser på å få en platekontrakt, sier hun til Åsane Tidende.

16-åringen har knyttet sterke bånd til flere av de andre deltakerne i årets Idol, og har tenkt seg til Oslo for å se på flere av Idol-sendingene de kommende ukene. Under finalen er hun i alle fall til stede.

– Det gleder jeg meg til, sier Ingeborg Fosse til slutt.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker