Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TATT: 22 bilister kjørte for fort gjennom Eikåstunnelen i helgen. Nå varsler politiet nye kontroller. 

22 tatt i Eikåstunnelen

22 bilister fikk bøter eller mistet førerkortet i Eikåstunnelen i helgen. Høyeste hastighet ble målt til 102 km/t i 60-sonen. - Altfor mange bryter fartsgrensen i denne tunnelen, sier overbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politidistrikt.

Fredag kveld mellom klokken 21.20 og 22.25 fikk 18 bilister forelegg for brudd på fartsgrensen under en UP-kontroll. Høyeste hastighet var 85 kilometer i timen. I tillegg ble en bilfører fratatt sertifikatet grunnet høy prikkbelastning.

Lørdag kveld tok UP på ny oppstilling i Eikåstunnelen. I løpet av en drøy time like før og like etter midnatt ble tre bilister fratatt førerkortet etter å ha kjørt i henholdsvis 86 km/t, 94 km/t og 102 km/t forbi kontrollstedet.

En av de tre forsøkte å stikke fra politiet, men ble raskt innhentet. Vedkommende er anmeldt for dette.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker