Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FJORÅRETS VINNER: Inger Johanne Graff ble kåret til Årets åsabu i fjor. Nå er Åsane Tidende på jakt etter nye kandidater til årets kåring av prisen. (Arkivfoto: Thomas Gangstøe)

Hvem blir årets åsabu 2016?

Hvem mener du bør vinne i år? Send inn ditt kandidatforslag til Årets åsabu allerede nå. I vår neste fulldistribusjon presenterer vi årets ti kandidater.

Tradisjonen tro skal Åsane Tidende også i år kåre Årets åsabu. Vi har allerede en rekke navn på blokken, men vi ønsker likevel hjelp fra dere lesere til å få frem verdige kandidater til den årlige prisen fra lokalavisen.

– En livsstil

I fjor var det Inger Johanne Graff, leder for Dyrebeskyttelsen Norge – avdeling Bergen og Hordaland, som vant. Dette er en kvinne som i mer enn 20 år har engasjert seg i hunder katter og alle andre dyr. Graff har et bankende hjerte for både fir- og tobeinte, og har gjennom sin rolle i Dyrebeskyttelsen åpnet hjemmet sitt for alt fra skadde og syke til hjemløse dyr.

– Jeg kommer aldri til å gi meg. Engasjement for dyr er ikke en jobb hvor du går av med pensjon, det er en livsstil, sa Graff da det ble klart at Åsane Tidendes lesere hadde kåret henne til Årets åsabu 2015. 

Graff har også bygget opp Dyrenes hus på Tertnes sammen med andre ildsjeler i Dyrebeskyttelsen Norge – avdeling Bergen og Hordaland.

Ditt forslag

Nå er det duket for ny kåring, og vi ønsket altså din hjelp til å finne verdige kandidater for 2016. Gi oss en lyd dersom du vet om noen som fortjener å få prisen Årets åsabu. Det kan være ildsjeler i idrettslaget eller kulturlivet. Videre kan det være noen som har vist ekstra omsorg eller som har gjort en ekstra innsats for lokalmiljøet i Åsane. Kanskje det er en artist, idrettsutøver, forfatter eller kunstner fra bydelen du mener fortjener denne oppmerksomheten.

Send ditt forslag til kandidat med begrunnelse til nina@aasanetidende.no eller ring 55 18 50 00 innen onsdag 9. november.

Årets kandidater blir presentert i Åsane Tidende onsdag 16. november.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no