Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STYGT ANGREP: Ved Shell/7-eleven sin bensinstasjon i Åsamyrane ble en drosjesjåfør angrepet av tre menn. (Foto: Kristine Rande)

Tre menn slo til drosjesjåfør

Overvåkningsvideo viser alvorlig voldsepisode hvor drosjesjåfør ble angrepet av tre menn natt til søndag.

– Vi ser svært alvorlig på hendelsen, sier politioverbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politistasjon til Åsane Tidende, etter at en antatt stygg voldsepisode fant sted ved Shell/7-eleven sin bensinstasjon i Åsamyrane natt til søndag klokken 00.06.

Kraftig oppgjør

Like over midnatt skal tre menn i en drosje ha slått til sjåføren, og sparket inn en av dørene på bilen, før de forlot stedet. Hendelsen er filmet, politiet har fått overvåkingsvideoen, og de tre mennene kan vente seg et kraftig oppgjør med politiet. 

Det er foreløpig uvisst hva som var foranledningen til voldepisoden.

Av

Kristine Rande

kristine@aasanetidende.no

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker