Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TAPTE: Nesse Stephensen fikk kun 20 minutter på banen for et Åsane som skuffet stort i serieåpningen borte mot Tromsdalen.

Tapte mot Tromsdalen:

Marerittstart for Åsane

– Fortjente ikke bedre, sier Kristoffer Nesse Stephensen.

Åsane leverte en syltynn 1. omgang mot nyopprykkede Tromsdalen, og kom egentlig aldri helt til hektene. Vertene tok føringen etter en corner minuttet før hvilen, og kontret et Åsane på utligningsjakt i senk på overtid. Det endte i straffespark etter en Heggland-felling, og vertene begravde kampen. Vegard Lysvoll banket inn 2-0 fra krittmerket og sendte Mjeldes mannskap hjem uten poeng.

– Vi er skuffet. Første omgang var svak. Vi skapte lite og ga vekk for mye ball. Etter pause skapte vi en del store sjanser, men når vi ikke setter sjansene og presterer bedre enn dette, så fortjener vi ikke bedre, fortsetter Nesse Stephensen.

– En dårlig første omgang hvor vi fikk scoring i trynet like før pause som ødela mye. Vi kom bedre med og var nære å få med oss poeng. Nå må vi glemme denne kampen og konsentrere oss om å slå Bodø-Glimt på Myrdal neste helg, sier Joachim Soltvedt.

Det nykomponerte spissparet Geir André Herrem og Vadim Manzon fungerte dårlig. Det gjorde forsåvidt hele laget som leverte en grusom 1. omgang. Vertene fra Troms gikk fortjent til pause med sin 1-0-ledelse.

De oransje reiste seg noe etter pause, og både Soltvedt og Hammersland brente store Åsane-sjanser. Hagos og Stephensen satte litt fyr på Åsanes offensive spill etter å ha entret banen, men det ble bare nesten for de oransje som skuffet stort i serieåpningen.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Tromsdalen – Åsane 2-0 (1-0)

1-0: Anders Jenssen 45,

2-0: Vegard Lysvoll 90, (straffe)

Åsanebørsen, karakter fra 1-10:

Eirik Østgård – 5, Mads Songve – 5, Fredrik Heggland – 5, Eirik Wollen Steen – 4, Martin Ueland – 5, Joachim Soltvedt – 6, Jonas Hestetun – 4, Stian Nygard – 4, Joakim Hammersland – 5, Vadim Manzon – 3, Geir André Herrem – 4 (Kristoffer Nesse Stephensen for Jonas Hestetun 69, ikke vurdert) (Senai Hagos for Vadim Manzon 69, ikke vurdert) og (Sindre Austevoll for Mads Songve 83,ikke vurdert)

Relaterte saker