Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SEIER: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen tok førsteplassen i årets Skal vi danse. (Foto: Thomas Reisæter/TV2)

– Helt rått å vinne Skal vi danse

Proffdanser Jørgen Nilsen fra Mjølkeråen gikk helt til topps i Skal vi danse sammen med sin kjendisdansepartner Helene Olafsen. – Å vinne er helt rått og dritgøy, sier Nilsen til Åsane Tidende.

Lørdag var det duket for den store finalen i Skal vi danse, og nivået har vært skyhøyt denne høsten. Jørgen Nilsen og Helene Olafsen kjempet mot Cengiz Al og Mai Mentzoni om seieren i konkurransen.

– Det var vanvittig gøy å danse i finalen. Trøkket i salen var så bra at vi omtrent ikke hørte hva Anders (Hoff) og Kathrine (Moholt) sa, selv om de sto rett ved siden av oss, forteller Nilsen.

Etter tre danser i finalen hadde Nilsen og Olafsen sikret seg totalt 115 dommerpoeng, mens konkurrentene hadde fått 118 poeng. Det var imidlertid førstnevnte dansepar som stakk av med seieren da dommerpoeng og seerstemmer ble lagt sammen. Nilsen og Olafsen kunne dermed juble for førsteplass i Skal vi danse 2017.

– Det er helt rått og ubeskrivelig å vinne konkurransen. Det har vært dritgøy, sier Nilsen fornøyd.

Klare for en runde til

Mjølkeråen-mannen forteller at det var full fest i Nydalen etter finalen lørdag kveld.

– Hele gjengen var samlet og det var hælene i taket, sier han med et smil og innrømmer samtidig at feiringen varte til langt utover søndagen.

Flere måneder med intens trening i Skal vi danse er nå over.

– Jeg pratet med Helene om det, og vi var enige om at vi hadde vært klare for å danse en runde til, sier Nilsen.

Han legger til at kroppene deres er selvsagt slitne.

– Likevel har vi masse energi i hodet. Samtidig var det deilig å slappe av både på søndag og mandag, sier han til Åsane Tidende.

Tilbake til Bergen

Mandag pakket Nilsen sammen sakene sine i Oslo, og turen over fjellet tilbake til Bergen ventet om kort tid.

– Neste uke er det rett tilbake til det vanlige livet i jobben som tømrer. Denne uken har jeg en liten overgang. Det er godt med en liten pause etter Skal vi danse, før jeg er i full gang tilbake på jobb i Bergen, sier han.

Fra Skal vi danse-perioden kommer han til å savne treningene, å danse og å være med venner.

– Lørdagene med sending har vært vanvittig moro, men mest av alt kommer jeg til å savne alle folkene som har vært med. Vi har blitt gode venner alle sammen, sier Nilsen.

– Kommer du til å holde kontakten med Helene Olafsen?

– Absolutt! Vi har blitt kjempegode venner, avslutter Jørgen Nilsen.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no