Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR: Erik Huseklepp blir å se på Myrdal også neste sesong. 

Huseklepp klar

Sikret seg Huseklepp og to landslagsspillere.

Erik Huseklepp signerte i dag en permanent ettårsavtale med Åsane, melder klubben på sine hjemmesider. 33-åringen kom fra FK Haugesund i sommer og imponerte på lån med seks scoringer og fire assist på sine tolv matcher.

Dermed blir den tidligere Brann-helten Mjeldes første signering før 2018-sesongen.

– Jeg er i en situasjon, slik som da jeg kom hit på lån, at jeg må være i Bergen, og da passer det meg helt perfekt å fortsette i Åsane. Jeg føler at jeg fremdeles er god nok for eliteserien, men når Brann er eneste alternativ her, er jeg mer enn fornøyd med å signere for Åsane, sier Huseklepp til Åsane Tidende.

FK Haugesund og Erik Huseklepp ble enige om å terminere kontrakten som i utgangspunktet løp ut 2018-sesongen.

– Etter å ha fått til et tidsbegrenset lån i sommer, har vi gjennom termineringen av kontraktsforholdet fått en permanent avklaring som både spiller og klubb var i behov av, sier leder for Haugesunds A-lag, Jostein Grindhaug til fkh.no.

– Litt synd

– Jeg er fornøyd med det jeg fikk vist den halve sesongen i år. Jeg trivdes godt i Haugesund, og synes det er litt synd at jeg ikke fikk bidratt mer der, men slik måtte det bli. Det er en fantastisk gjeng her i Åsane, jeg har et godt forhold til Mons Ivar Mjelde og gleder meg til fortsettelsen, sier han.

Huseklepp-sigerningen viser at Mjelde mener alvor foran neste sesong. Det tror den tidligere landslagsspilleren er positivt.

– At jeg signerte så tidlig håper jeg selvfølgelig kan være et godt tegn, bidra til engasjement og at kanskje flere spennende spillere ser til Åsane. Vi håper selvfølgelig å bli bedre neste sesong, sier mannen som fort kan ende opp med å bli klubbens nye kaptein.

Les også om Geir André Herrems Brann-interesse i egen sak. 

To nye klar

Klubben bekreftet også fredag at ungguttene Viljar Birkeland og Andreas Fantoft er klare for Åsane. Begge to kommer fra Brann og har signert toårskontrakter med klubben. Birkeland er back og har flere kamper for U 16-landslaget. Fantoft har landskamper for U-18, og spiller sentral midtbane. Dette melder klubben på sine hjemmsider. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker